Slagter Ole ApS

Ta’ din slagter med omkring påskebordet

Påsken er lige så fuld af traditioner som julen er det. Påsken varsler om forår, men vejret er ofte lunefuldt. Derfor er der også god grund til at gøre noget ekstra ud af påskefrokosten og alle fornøjelserne omkring bordet.

Vi samles omkring frokostbordet for at hygge og spise os godt mætte. Du behøver ikke at være i tvivl om, hvad du skal servere for familien og dine gæster ved årets påskefrokost. Mad med mere-slagteren har sammensat en lækker påskebuffet, der holder hele vejen – og byder ind med lækkerier for enhver smag.

Slagterens håndværk er ikke til at tage fejl af. Ægte kvalitets-råvarer komponeres af gode smagsoplevelser. Her er æg, rejer, laks, lam og meget mere. En lækker påskesalat får du og slagteren også plads til på påskebordet.
Der er kræset om hver eneste smagsnuance – og om det nøje afstemte tilbehør og de fine anretninger. Kun det bedste er godt nok. Husk det gode brød til frokosten.
Du sørger selv for et flot pyntet påskebord i alle forårets friske farver – og for det gode selskab

Brunch og morgenmad

Brunch

• Rullepølse med sky og løg
• Spegepølse med sky og løg
• Leverpostej med agurk
• Scrambled æg med bacon og brunchpølser
• Pandekager med friskost og røget laks
• Frugt skål
• Brieost
• Friskbagt rugbrød og franskbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
99,00